понеділок, 7 березня 2016 р.

Олександр Кривенко: Я підписав #FreeSavchenko: Відкритий лист до європейських лідерів, щоби захистити європейські цінності та право Надії Шевченко й України жити вільно! Час діяти!

Олександр Кривенко: Я підписав #FreeSavchenko: Відкритий лист до європейських лідерів, щоби захистити базові цінності та право Надії Савченко й України жити вільно! Час діяти! 
http://freedomsavchenko.blogspot.com/2016/03/freesavchenko.html
"Звертаємося до Вас з закликом вдатися до рішучих кроків для негайного і безумовного звільнення Надії Савченко, 34-річної української громадянки, викраденої та ув’язненої протягом понад 20 місяців в Російській Федерації. Російська влада нехтує громадянськими правами, міжнародним правом та конституцією власної держави. Вона глумиться над міжнародною спільнотою та мінськими домовленостями.
Дотеперішні зусилля міжнародної спільноти виявилися марними. Протестуючи проти дій російського судочинства, Надія Савченко оголосила сухе голодування. Порятунок Надії Савченко – це тест на ефективність міжнародної дипломатії та на нашу відданість європейським цінностям".

Читаймо та підписуймо | Read and sign: English, українською, polski, français,
Deutsch, čeština, español, lietuvių, italiano

Олександр Кривенко, римо-католик, юрист, журналіст, викладач-експерт із інформаційної комунікації, правозахисник і благочинець
м. Київ
+380632413681
skype: kryvenko_oleksandr
akryvenko64@gmail.com
http://a-kryvenko.blogspot.com/
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
https://twitter.com/OleksaKryvenko
https://google.com/+OleksandrKryvenko
https://instagram.com/oleksandrkryvenko/
https://www.tumblr.com/settings/blog/oleksandr-kryvenko
https://vk.com/oleksandr.kryvenko

Посилання: Олександр Кривенко: Я підписав #FreeSavchenko: Відкритий лист до європейських лідерів, щоби захистити європейські цінності та право Надії Шевченко й України жити вільно! Час діяти! - Режим доступу: http://freedomsavchenko.blogspot.com/2016/03/freesavchenko.html

Немає коментарів:

Дописати коментар